Две Липи

Shop

Условия за доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаната пратка се доставя чрез куриерска фирма ЕКОНТ на посочения от клиента адрес или до офис на куриерската фирма. При избор на опция за доставка “До Офис”, моля да посочите избран куриерски офис в полето Адрес. Справка за офисите на куриерската фирма можете да видите тук – https://www.econt.com/find-office  

Срокът за обработка и доставка на поръчките е от 2 до 4 работни дни. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. Всички доставки са с включена опция “Преглед”‘, за да се уверите, че получавате правилните продукти и те орговарят на очакванията Ви. 

Поръчките се изпълняват само за територията на България. Задължително е попълването на пълна информация за доставка. За да сте в течение със статуса на доставка, ще получавате и-мейл известие при всяко обновяване. 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

до офис на Еконт / 5.00 лв

до адрес / 6.00 лв

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Плащането е в брой при доставка чрез пощенски паричен превод.

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт/Еконтомат.

За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера, заедно с касов бон. Клиентът запазва фискалния документ,в доказателство за извършеното плащане.

Съгласно Наредба №18 от ЗДДС, чл.3 ал.1 и подписаният между БГ МАРКИТЕ ЕООД и ЕКОНТ ЕКСПРЕС ЕООД договор за НП с ППП, отпада задължението БГ МАРКИТЕ ЕООД да издава фискален касов бон.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж при доставка до адрес или до офис на куриерска компания Еконт.